Dolný Kubín Cup 2018

Dolný Kubín Cup 2018

V sobotu 10.2.2018 naši malí futbalisti vycestovali na turnaj U9 do Dolného Kubína kde si  zmerali sily z MFK Tatran L.Mikuláš ,AMP Tiki Taka, MFK Dolný Kubín, Akadémia Juventus, MŠK Fomat Martin.

Prvý zápas sme zdolali MŠK Fomat Martin v pomere 4:1 keď si na svoj strelecký účet pripísali po jednom presnom zásahu hráči – Jakub Holek, Patrik Genči, Adrián Gabriš a Filip Zlevský.

Druhý zápas na nás čakal náš dovtedy obľúbený super MFK Tatran L. Mikuláš, ktorého sme dokázali tento rok dva krát zhodne poraziť 3:1.Tento zápas však nezačal podľa našich predstáv, keď sa chlapci z Liptova pustili do nás od prvej minúty, vďaka čomu sa rýchlo dostali do vedenia 2:0. Celý zápas boli aktívnejší a rýchlejší na lopte. Na konci zápasu sa presadil Adrián Gabriš z priameho kopu a upravil stav stretnutia na konečných a pre oba tímy obľúbených 3:1.

Chlapci z MFK Dolný Kubín boli našim ďalším súperom .Zápas sa skončil zhodne 3:1 a priebeh bol na vlas podobný ako z MFK Tatran L. Mikuláš. Naši chlapci stratili potrebnú iskru a radosť z futbalu čo bolo jasne vidieť na ich výkonoch. V závere zápasu sa presadil Filip Zlevský no bohužiaľ nám už neostávalo dostatok času na otočenie zápasu. A tak sme si pripísali na konto druhú porážku 3:1

Nasledovala 3 zápasová prestávka kde chlapci nabili baterky a konsolidovali sily na poľského súpera AMP Tiki Taka. Tento zápas sme začali ako vymenený plný chute a radosti, zápas sa skončil 4:2 vďaka gólom Marca Penksu 2, Barinu Branislava a Adriána Gabriša. Silu  našim chlapcom dodali hlavne naši fanúšikovia (rodičia) ktorí spojili sily a spolu hnali chlapcov po celý zápas za víťazstvom. Vytvorili domácu atmosféru a turnaj tak začal naberať tú správnu atmosféru.

Posledný zápas sme odohrali s Juventusom Žilina. Do tohto zápasu sme šli posilnený štvorgólovou výhrou nad Poľským zástupcom. Chlapci tento zápas zvládli na výbornú s konečným výsledkom 4:0 keď sa postupne presadili Patrik Genči 2, Marco Penksa a Adrián Gabriš.

Na turnaji sme sa umiestnili na 4.Mieste keď až tri tímy mali na konte 9 bodov a tak sa vytvorila mini tabuľka kde sa rozhodovalo o umiestnení medzi tímami: MFK DUKLA BB, AMP Tiki Taka  a domáci MFK Dolný Kubín. Turnaj bol vyrovnaný o čom aj svedčí aj fakt že od druhého miesta nás delil len jeden strelený gól. Za najlepšieho hráča z MFK DUKLA BB bol vyhlásený Marco Penksa.

  1. MFK Tatran L.Mikuláš
  2. AMP Tiki Taka
  3. MFK Dolný Kubín
  4. MFK DUKLA BB
  5. Akadémia Juventus
  6. MŠK Fomat Martin

 

MFK Dukla – MŠK Format Martin             4:1          Holek 1, Genči 1, Gabriš 1, Zlevský 1

MFK Dukla – MFK Tatran L.Mikuláš         1:3          Gabriš 1

MFK Dukla – MFK Dolný Kubín                  1:3          Zlevský 1

MFK Dukla – AMP TIKI TAKA                      4:2          Penksa 2, Gabriš 1, Barina 1

MFK Dukla – Akadémia Juventus             4:0          Genči 2, Penksa 1, Gabriš 1

Zostava : Holek, Kočvara, Barina, Gabriš, Kmeť, Penksa, Nociar, Zlevský , Kubiš, Genči

 

 

-->